Rehtorin toukotiedote

Yläkouluun siirtyminen

Saamme nauttia nykyisten kuudesluokkalaisten seurasta enää kuukauden, jonka jälkeen he siirtyvät yläkouluun. Suurin osa oppilaista siirtyy Hämeenkylän ja Kilterin yläkouluihin. Osa teistä huoltajista oli Maalispähkinästä ymmärtänyt väärin, että myös nykyiset viidesluokkalaiset siirtyisivät Sanomalan tiloihin. Tämä on kuitenkin väärinkäsitys. Kaikki tulevana lukuvuonna Pähkinärinteen koulussa opiskelevat oppilaat toimivat Pähkinärinteen koulun tiloissa. Koulumme perusparannus on valmis ja näin meidän ei tarvitse enää miettiä väistötiloja.

Kouluun tutustuminen koulutulokkaille 17.5.

Tulevana lukuvuonna Pähkinärinteen koulussa aloittavien koulutulokkaiden tutustumispäivä on keskiviikkona 17.5. Koulutulokkaat tutustuvat kouluun 9-11 ja samaan aikaan heidän huoltajilleen järjestetään vanhempaintapaaminen koulun liikuntasalissa.

Kaveritaitokilpailu

Tämän vuoden Kaveritaitokilpailun voittajaluokat olivat 1D ja 4C. Paljon onnea voittajille!

Viimeisten viikkojen lukujärjestys

26.5. perjantaina koulua kaikilla oppilailla 8-12. Ev.lut. oppilaat menevät Hämeenkylän kirkkoon.
29.5. maanantaina lukujärjestyksen mukainen koulupäivä.
30.5.-1.6. oppilailla koulua 8-12.
2.6. perjantaina oppilailla koulua 9-12.
3.6. kevätjuhlat:
8.30 alkavassa juhlassa luokat: 1A, 1C, 2C, 2D, 3B, 3C, 2-3E, 4C, 5C, 6B, 6C
10.00 alkavassa juhlassa luokat: 1B, 1D, 2A, 2B, 3A, 4A, 4B, 4-6D, 5A, 5B, 6A

Kevätterveisin,
Mikko